• вул. Шевченка, 1, м. Кропивницький
  • (0522) 32-17-18
fizvih_logo

Факультет фізичного виховання

Реконструкція стадіону університету

На початку листопада, після проведеного тендеру, Центральноукраїнський державний педагогічний університет імені Володимира Винниченка підписав угоду з підрядною організацією на реконструкцію стадіону факультету фізичного виховання.

Стадіону майже 50 років, його споруди і конструкції морально й фізично застаріли і не відповідають вимогам підготовки сучасних фахівців спорту.

Особливо пошкоджене часом легкоатлетичне ядро спортивної споруди. Проектом передбачається обладнання бігових доріжок із штучним покриттям, спорудження трибун для глядачів, укріплення схилу, прокладання системи поливу футбольного поля, встановлення освітлення та відеоспостереження тощо. Під час робіт буде видалено частину дерев, що заважають розширенню спортивних секторів та коренева система яких руйнує бігові доріжки. На відновлення зелених насаджень передбачено більше 100 тис. грн.

Будівельні роботи розпочнуться найближчим часом, фінансування здійснюватиметься за кошти Міністерства освіти і науки України. Зважаючи на тісні зв’язки педагогічного університету з дитячо-юнацькими спортивними школами, після реконструкції стадіон факультету фізичного виховання має стати тренувальним центром не тільки для студентів ЦДПУ.

Image

Столітні традиції якісної освіти!

Підписатись