• вул. Шевченка, 1, м. Кропивницький
  • (0522) 32-17-18
fizvih_logo

Факультет фізичного виховання

Спортивні успіхи волейболістів факультету фізичного виховання

Нещодавно на Кіровоградщині розпочався сезон з класичного волейболу ІХ традиційного турніру серед жіночих команд пам'яті О.В. Янчук.

В турнірі брали  участь сім команд:

  • ЦДПУ ім. В. Винниченка
  • ВК «Буревісник» (факультет фізичного виховання)
  • Медичний коледж
  • КДЮСШ №3 «Кропивничанка»
  • «Фенікс»
  • СК «Інгулець» м. Кривий Ріг
  • «ЧП» ДЦДЮТ с. Червона Поляна

1

Фінал виявився дуже захоплюючим. У команді ВК «Буревісник» на вирішальну гру травмувалось два основних гравці, що покращувало шанс на перемогу гравцям «Медичного коледжу», але завдяки злагодженим командним діям, силі й волі травмованих гравців і підказок тренера команда ВК «Буревісник» здобула перемогу, доказавши вкотре, що вони є кращими в області. Склад команди: Прокопчук Олександра – капітан команди, Мартиненко Марина, Давиденко Анна, Ворох Ілона, Грицюк Наталія, Гончаренко Анастасія, Моца Богдана, Неумивако Анна, Резчикова Татьяна та Лещенко Дар’я (тренер-викладач кафедри теорії і методики олімпійського і професійного спорту Зіненко Богдан).

Відмітимо в добрій організації турніру Янчука Дмитра, головного суддю Зіненка Богдана, в об’єктивному суддівстві – Забілястого Олександра та Валіхновського Владислава. Незабаром почнеться черговий відновлений чемпіонат міста з класичного жіночого волейболу, то ж бажаємо нашій збірній подальших перемог!!!

2

На минулих вихідних (04.11.2017) чемпіони міста з класичного волейболу серед чоловіків команда «ФФВолей» факультету фізичного виховання ЦДПУ ім. В. Виннниченка брала участь у  турнірі, присвяченому п'ятій річниці заснування ВК «Динамо» у м. Кривий Ріг. Змагання були представлені учасниками команд з трьох областей України: «Динамо», «Динамо-2», «Орбіта», «ФФВолей», відповідно –  м. Запоріжжя, м. Нікополь, м. Орджонікідзе, м.Кропивницький. Гра за перше місце прогнозувалася бути не легкою, тому тренер-викладач Руденко Сергій та ветеран факультету професор Мартишевський Констянтин впровадили переможну тактику гри. Перший сет вирішальної гри виявився дуже нервовим й напруженим, з рахунком 25-23 партію взяла команда «ФФВолей». Зібравшись і скоригувавши свої дії, наші хлопці в другій партії не дали шансу супернику і здолали їх з рахунком 25-18, тим самим здобувши таку солодку і довгоочікувану перемогу. Організатори відзначили кращим зв'язуючим турніру Забілястого Олександра і кращим гравцем MVP Свірідова Ігоря. Склад команди: Забілястий Олександр – капітан команди, Попович Олександр, Чаповський Олександр, Савчук Едуард, Валіхновський Владислав, Свірідов Ігор, Зіненко Богдан, Сокуренко Дмитро, Матвєєв Антон, Мірошник Вадим. То ж бажаєм хлопцям такої ж перемоги у Другій Лігі Чемпіонату України з волейболу! Так тримати!

Інформацію надано факультетом фізичного виховання
Image

Столітні традиції якісної освіти!

Підписатись