• вул. Шевченка, 1, м. Кропивницький
  • (0522) 32-17-18
fizvih_logo

Факультет фізичного виховання

Вдалий дебют команди «ФФВ ЦДПУ»

З 24 по 26 листопада 2017 року на базі факультету фізичного виховання відбулись змагання Чемпіонату України з волейболу класичного серед чоловіків. До цього часу спортивна арена факультету вже приймала чемпіонати України з баскетболу та гімнастики художньої, а от волейбольне дійство пройшло вперше.

Церемонію відкриття змагань очолив ректор ЦДПУ ім. В.Винниченка професор Семенюк Олег Анатолійович, який одночасно є президентом волейбольної команди «ФФВ ЦДПУ». Не залишилось поза увагою свято волейболу у спортивного керівництва міста та області, з привітальним словом до учасників дійства звернулись заступник начальника управління освіти, науки, молоді та спорту Кіровоградської ОДА У.В.Соколенко, яка до речі також є кандидатом у майстри спорту з волейболу. Теплі слова лунали з вуст голови федерації волейболу Кіровоградської області Д.О.Янчука та начальника відділення (філії) комітету з фізичного виховання та спорту МОН України О.В.Шевченка. Серед гостей, які прийшли розділити радість спортсменів-волейболістів з нагоди старту Чемпіонату України - перші проректори Клоц Є. О. та Михида С. П., декани Турчак А. Л., Білоус О. М., Гулай О. В., а також завідуючі кафедрами факультету фізичного виховання Бондаренко С. В., Шевченко О. В., Собко С. Г. та найактивніший вболівальник команди – лаборант Катаєв В. В.

У першому турі прийняли участь, крім команди нашого університету, ще дві команди – «Обленерго» м. Кропивницький та «КДЮСШ №1» м. Бахмут.

Команда «ФФВ ЦДПУ» отримала перемогу в обох зустрічах з впевненою перевагою 3:0, очоливши групу Б другої ліги України, до якої увійшло сім команд. Команда виступає на змаганнях під керівництвом тренерів Руденка С.А. та Мартишевського К.К.

До перемоги команду привели – капітан команди, зв’язуючий Забілястий О., діагональний Валіхновський В., догравальники – Сокуренко Д., Зіненко Б., Лисий Р., Матвєєв А., цетральні блокуючі – Чаповський О. та Попович О., блокуючі – Савчук Е. і Троцький А., гравець-ліберо Фалєєв О. та ще один зв’язуючий Мірошник В.

Детальнішу інформацію про перебіг подій на волейбольному майданчику можна отримати з газети «СпортревюNew» №48 та інтернет ресурса за посиланням: fvu.in.ua - офіційний сайт федерації волейболу України, а також відеозапис передачі на youtube (спортновини за 30.11.2017року).

Інформацію надано медіа групою "Університетський меридіан"
Image

Столітні традиції якісної освіти!

Підписатись