• вул. Шевченка, 1, м. Кропивницький
  • (0522) 32-17-18
pedfak_logo

Факультет педагогіки, психології та мистецтв

Урочистості з нагоди 60-річчя факультету педагогіки та психології

Урочистості з нагоди 60-річчя факультету педагогіки та психології

Здавалося б, наймолодший з-поміж братів, проте такий досвідчений та мудрий. 60 років у масштабах історії не так уже й багато, але протягом цього часу факультет педагогіки та психології зарекомендував себе одним із найвідповідальніших і найзатребуваніших факультетів університету.

Щороку факультет відчиняє двері для здібної молоді, яка прагне поєднати своє майбутнє з вихованням малюків у дошкільних закладах, навчанням учнів молодшої школи, соціальною роботою, діяльністю практичного психолога або вчителя-дефектолога. Саме від неї залежить щасливе майбутнє нашої держави, її процвітання й розвиток. Викладачі охоче діляться своїм досвідом і майстерністю, а студенти з вдячністю здобувають нові знання, формують фахові компетентності.

На святковому концерті зібралися гості, життєвий шлях яких безпосередньо пов’язано зі становленням і розвитком факультету, з його славетною історією. Запрошені мали нагоду виголосити слова любові, поваги та вдячності рідному факультету. Добрі побажання нових творчих злетів пролунали від деканів усіх років, а також від адміністрації міста.

Важливо згадати також про рівень підготовки цього дійства: такою насиченою концертною програмою можна лише насолоджуватися й захоплюватися. Зусиль докладено чимало, адже того варте, адже байдужим ніхто не залишився. Щедрими на подарунки були інші факультети нашого університету, які презентували неповторні номери з виступами студентів. Особливо теплі, захопливі й видовищні привітання приготували вихованці дитячого садочка та інших навчальних закладів міста.

Нагороди, вручені зі святкової сцени, доводять про висококваліфікованість працівників кафедр, які віддають усе можливе для збагачення студентського складу й фахової підготовки кожного студента.

Протягом урочистого дня всі охочі мали змогу сфотографуватися на згадку про роки навчання на факультеті у святково оформленій фотозоні.

Звертаємося зі словами вдячності до ректорату, профкому та всіх структурних підрозділів університету. Завдяки їхній професійності, толерантності, працездатності й нестримному бажанню підвищувати рівень розвитку закладу, факультетський колектив може успішно розв’язувати поставлені перед українською освітою завдання.

Цей день став яскравою сторінкою в історії факультету, яка, сподіваємося, збагачуватиметься й примножуватиметься протягом щонайменше сотні років.

Повідомлення підготувала студентка 1 курсу
факультету педагогіки та психології Діана Мельник

Інформацію надано факультетом педагогіки, психології та мистецтв
Image

Столітні традиції якісної освіти!

Підписатись