• вул. Шевченка, 1, м. Кропивницький
  • (0522) 32-17-18
pedfak_logo

Факультет педагогіки, психології та мистецтв

Гостьова лекція О. В. Чеботарьової та О. В. Нагорної

Гостьова лекція О. В. Чеботарьової та О. В. Нагорної

21 листопада 2023 р. відбулася гостьова лекція Олени Валентинівни Чеботарьової, доктора педагогічних наук, завідувача відділу освіти дітей з ПІР Інституту спеціальної педагогіки і психології імені Миколи Ярмаченка НАПН України на тему: «Сучасні підходи у навчанні дітей з особливими освітніми потребами» в режимі відеоконференції на платформі «Zoom» для студентів спеціальності 016 Спеціальна освіта Центральноукраїнського державного університету імені Володимира Винниченка.

Під час лекції Олена Валентинівна висвітлила актуальні питання: сучасні підходи до освіти; застосування методів підтримки психоемоційного стану учнів з ООП; основні підходи до розроблення змісту навчання дітей з порушеннями інтелектуального розвитку; компетентнісний підхід в освіті дітей з ООП; програмно-методичне забезпечення навчання дітей в умовах воєнного стану в країні. Тема лекції на часі є дуже актуальною й змістовною, студенти отримали надзвичайно цікаву, вичерпну та корисну інформацію.

Щиро дякуємо Олені Валентинівні за готовність ділитися своїми цінними напрацюваннями, знаннями та власним досвідом! Бажаємо всім мирного неба і швидкої Перемоги України!

Image

Столітні традиції якісної освіти!

Підписатись