• вул. Шевченка, 1, м. Кропивницький
  • (0522) 32-17-18
pedfak_logo

Факультет педагогіки, психології та мистецтв

Студентська виставка «Грані наших талантів»

Минулого тижня у рамках студентської виставки «Грані наших талантів» факультет педагогіки та психології взяв участь у профорієнтаційному заході для учнів школи села Велика Виска Маловисківского району Кіровоградскої області. Студенти факультету педагогіки та психології студенти показали свої професійні навички та поділилися секретами, які здобули під час навчання, а також продемонстрували ораторські здібності, яким, до речі, навчають у нас.

Студенти всіх спеціальностей розповіли про переваги навчання у нашому університеті, відкрили завісу студентського життя, а також поділилися деякими таємницями громадської діяльності, яка є невід’ємною частиною кожного студента.

Наприклад, студенти-логопеди провели майстер клас з виготовлення розвиваючих іграшок, показали свої роботи та розповіли про способи їх застосування в повсякденному житті. А все це вони підкріпили девізом «Талант родом з дитинства». Оскільки, саме наші студенти, які здобувають освіту за такими спеціальностями, як вихователі дитячих садочків, логопеди, вчителі початкових класів та багато інших знають, як важливо плекати талант починаючи з дитячого віку, аби дитина різнопланово розвивалася та досягла успіху у будь-якому виді діяльності.

Підбиваючи підсумки цього заходу, декан нашого факультету кандидат педагогічних наук, професор, заслужений працівник освіти України Анатолій Борисович Рацул, розповів школярам про особливості організації навчання на факультеті.

Тож, знайомство з нашим факультетом пройшло цілком успішно, адже абсолютно всі помітили, як в очах деяких учнів почали спалахувати вогники зацікавленості. Тому будемо сподіватися, що 1 вересня ми побачимо знайомі обличчя зі школи с. Велика Виска та познайомимося з ними вже як із новими членами нашої великої дружної родини.

Повідомлення підготувала студентка ІІ курсу Анастасія Олексієнко

Інформацію надано факультетом педагогіки, психології та мистецтв
Image

Столітні традиції якісної освіти!

Підписатись