• вул. Шевченка, 1, м. Кропивницький
  • (0522) 32-17-18
pedfak_logo

Факультет педагогіки, психології та мистецтв

Ветерани завітали на факультет педагогіки та психології

В грудні до нашого факультету завітала міська організація ветеранів. Основний напрям роботи організації – це здоровий спосіб життя. Також цікавим фактом є те, що учасники цього об’єднання, незважаючи на середній вік 65-75 років, відвідують заняття з психології, філософії, музики, інформатики та багатьох інших дисциплін.

Наші студентки з ініціативи заступника декана з навчально-виховної роботи Шарапової Тетяни Анатоліївни взяли активну участь у занятті з вокалу та музичного мистецтва. Після виступу кожної студентки їхній спів аналізували учасники заходу. Тож перед ветеранам виступили: студентка 4-го курсу Качур Марина (пісня «Чорнобривці»), студентки 2-го курсу Ковальчук Юлія (пісня «Україна») і Матусова Марина (пісня «Рушник»). Дівчата вразили всіх не лише своїм виконанням, а й артистизмом та, найголовніше, умінням володіти голосом.

Але справжнім сюрпризом від факультету педагогіки та психології міській організації ветеранів стала жартівлива українська народна пісня «Ой, дівчино, шумить гай» у виконанні Качур Марини, Марини Матусової та Шарапової Тетяни Анатоліївни. Всі учасники цього дійства були приємно вражені таким подарунком та належною підготовкою нашої вокальної групи.

Наостанок хочу додати, що було дуже приємно долучитися до цієї події, адже кожен учасник організації ветеранів – це людина з історією, людина, яка може чогось навчити та власним прикладом показати, як потрібно любити життя. Незважаючи на свій поважний вік, вони відвідують заняття, ходять у походи і живуть на повну. Тому хочу побажати всім ветеранам здоров’я та залишатися такими ж енергійними, бадьорими та веселими.

Повідомлення підготувала студентка 2-го курсу Анастасія Олексієнко.

Інформацію надано факультетом педагогіки, психології та мистецтв
Image

Столітні традиції якісної освіти!

Підписатись