• вул. Шевченка, 1, м. Кропивницький
  • (0522) 32-17-18
pedfak_logo

Факультет педагогіки, психології та мистецтв

«Мій зможе!»

15 березня в Кіровоградській обласній бібліотеці для юнацтва імені Є. Маланюка відбулося феєрично-екстремальне шоу для закоханих пар «Мій зможе». Захід проходив у рамках бібліостудії «З екрану в реальність».

«Мій зможе» – це весела гра, де закохані пари вели боротьбу за головний приз – сертифікат на романтичну вечерю в «Sho bar». Основну роботу довелося виконувати чоловікам, а від жінок потрібна віра в свого обранця. Адже від того наскільки сильно вірить жінка в свого коханого залежав успіх пари.

За перемогу змагались чотири пари, дві з яких були студентами факультету педагогіки та психології, а саме студенти І-го курсу  Святослав Генник та Катерина Бабій, Софія Назарова зі своїм хлопцем Ігорем. За правилами гри дівчата мали робити ставки, а чоловіки виконувати поставлені завдання. На учасників чекали шість турів, кожен з яких був справжнім випробуванням – з'їсти лимон, набивати м’яча, вгадати косметичні засоби, носити книги на голові та продемонструвати свої знання з літератури. У фінал вийшли дві пари. Та на жаль, ними не стали наші студенти. Але вони не пішли з пустими руками. Незалежно від результатів, усі пари отримали подарунки від партнерів заходу – «SHO bar», кінотеатру «ПОРТАЛ» та розважального клубу «Velvet».

Наостанок, хочу додати, що всім присутнім сподобалась атмосфера цього заходу. Тому хотілось би подякувати адміністрації бібліотеки за запрошення.

Повідомлення підготувала студентка ІІ курсу факультету педагогіки та психології Анастасія Олексієнко.

Image

Столітні традиції якісної освіти!

Підписатись