• вул. Шевченка, 1, м. Кропивницький
  • (0522) 32-17-18
pedfak_logo

Факультет педагогіки, психології та мистецтв

Перемога в інтелектуально-розважальному шоу «Де логіка?»

Перемога в інтелектуально-розважальному шоу «Де логіка?»

Нещодавно на базі Кіровоградської обласної бібліотеки для юнацтва імені Євгена Маланюка відбулося інтелектуально-розважальне шоу «Де логіка?», в якій випала можливість брати участь студентам факультету педагогіки та психології. Гра, крім розважального характеру, має ще й пізнавальний.

В інтелектуально-розважальному шоу «Де логіка?» змагалися дві команди – студенти факультету педагогіки та психології і фізико-математичного факультету Центральноукраїнського державного педагогічного університету імені Володимира Винниченка.

Гра складалася з 7 раундів: «Знайди спільне», «Два в одному». «Чого не вистачає?», «Відгадай пісню», «Секретні матеріали», «Кіноребуси», «Відгадай книгу». Учасникам треба було відгадати слова, підказками до яких слугували картинки на екрані; за допомогою набору картинок треба було відгадати зашифровану пісню; упізнати двох людей, зображених на одному фото; відгадати назви фільмів та мультфільмів, назву книги та її автора.

Із рахунком 45:36 перемогла команда факультету педагогіки та психології.

Від розважального клубу «VELVET» студенти фізико-математичного факультету отримали квитки на дискотеку та більярд; студенти факультету педагогіки та психології – квитки на дискотеку, більярд та боулінг, а також 2 квитки на концерт гурту «Mozgi» від Першої концертної агенції.

Не залишилися без уваги та призів і вболівальники – для них було проведено два конкурси: «Відгадай ребуси» та «Відгадай пісню за мелодією». Переможці цих конкурсів отримали квитки на дискотеку від розважального клубу «VELVET».

Наостанок, хотілося б подякувати учасникам команди за їх вміння, старанність та дуже хорошу логіку: Святослава Генника, Анну Тимохову, Анну Бандушкіну та Михайла Іващенка.

Висловлюємо щиру подяку за запрошення та можливість проявити свої здібності.

Повідомлення підготувала студентка

факультету педагогіки та психології

Анастасія Олексієнко

Image

Столітні традиції якісної освіти!

Підписатись