• вул. Шевченка, 1, м. Кропивницький
  • (0522) 32-17-18
pedfak_logo

Факультет педагогіки, психології та мистецтв

Відкриття новорічної ялинки на факультеті педагогіки та психології

Відкриття новорічної ялинки на факультеті педагогіки та психології

Нещодавно на факультеті педагогіки та психології відбулось відкриття новорічної ялинки. Студенти першого курсу підготували свою розважальну програму. Так, наприклад, в цей день можна було стати учасником танців у піжамах разом із нашими юними зірками, послухати новорічних пісень під гітару, взяти участь у цікавих вікторинах разом із ведучими, а також прикрасити всім факультетом ялинку.

До речі, тепер на факультеті педагогіки та психології є новорічна фотозона, біля якої можна сфотографуватися. Фотозона створювалася із поробок студентів перших-четвертих курсів. Там можна знайти справжні шедеври, адже більшість іграшок та прикрас зроблені власноруч та є неповторними.

Також цього дня нам видалась неймовірна гарна нагода прикрасити ялинки на подвір’ї нашого університету разом із ректором Центральноукраїнського державного педагогічного університету імені Володимира Винниченка.

Тому тепер ми можемо милуватися гарно прикрашеними ялинками як ззовні, так і всередині нашого університету та заряджатися позитивом і надихатись на новорічну казку та свята.

Повідомлення підготувала студентка ІІІ курсу факультету
педагогіки та психології Анастасія Олексієнко

Image

Столітні традиції якісної освіти!

Підписатись