• вул. Шевченка, 1, м. Кропивницький
  • (0522) 32-17-18
pedfak_logo

Факультет педагогіки, психології та мистецтв

ПОДАРУЙ КАЗКУ ДІТЯМ

ПОДАРУЙ КАЗКУ ДІТЯМ

Нещодавно на факультеті педагогіки та психології відбувся Новорічний ранок для дітей, якими опікується Управління з питань захисту прав дітей Кіровоградської міської ради. Управління на чолі із головним спеціалістом сектору соціального та правового захисту дітей Ігорем Михайловичем Горіним допомагають дітям із малозабезпечених сімей, дітям-сиротам, дітям, чиї батьки не виконують належним чином своїх батьківських обов’язків.

Тому і наш факультет вирішив допомогти управлінню створити для дітей новорічне свято. Ініціаторами цього заходу стали студенти 34 групи факультету педагогіки та психології. Вони створили свою шоу-програму для наших юних гостей. Родзинкою цього заходу стали подарунки, які ми збирали всім нашим факультетом. Діти приймали подарунки прямо із рук Святого Миколая, разом із нашими артистами відгадували загадки, відповідали на різноманітні запитання, грали в ігри, танцювали та просто веселилися.

Тож, на останок хочу додати, що необхідно більше приділяти уваги діткам, намагатися дарувати їм тепло та ласку, а що, найголовніше, частіше створювати для них справжню казку. Також хотілося б подякувати Управлінню з питань захисту прав дітей Кіровоградської міської ради за те, що подарували нам можливість створити для дітей справжню новорічну феєрію.

Повідомлення підготувала студентка ІІІ курсу факультету

педагогіки та психології Анастасія Олексієнко

 

Image

Столітні традиції якісної освіти!

Підписатись