• вул. Шевченка, 1, м. Кропивницький
  • (0522) 32-17-18
pedfak_logo

Факультет педагогіки, психології та мистецтв

Фестиваль соцiальної реклами

Фестиваль соцiальної реклами "Соцiальний плакат – iдеальний свiт" ініційовано у нашому університеті

Днями вiдбулася презентацiя  проекту першого мiського фестивалю соцiальної реклами у Кропивницькому "Соцiальний плакат – iдеальний свiт". Модераторами ідеї фестивалю, розробниками технологічних та організаційних стратегій стали ректорат університету і кафедра соцiальної роботи, соцiальної педагогiки та психологiї на чолі з доктором педагогiчних наук, професором Олександром Рацулом.

Науково-дослідницьких родзинок у висвітленні сучасних тенденцій соціальної реклами і плакату як способів відображення суспільних цінностей громади додав ректор ЦДПУ iменi Володимира Винниченка, доктор фiлологiчних наук, професор Олег Семенюк.

Проект схвалила й підтримала міська рада міста Кропивницького, а з ініціативи начальника управління освіти, кандидата педагогічних наук Лариси Костенко до реалізації задумки вiдразу долучилися навчальні заклади міста.

І це не дивно, бо за Положенням проекту "Соцiальний плакат – iдеальний свiт" його учасниками можут стати люди різних вікових груп й видів діяльності: школярі, їхні батьки, вчителі, студенти, творчі колективи, громадські об'єднання, рекламні агенції тощо. Одним словом, жодних обмежень у вияві творчої ініціативи й обдарованості немає.

Модератори фестивалю – рекламна агенцiя "РIКМЕДIА" – розробили різноманітну тематику соціальних плакатів: проблеми дiтей і сiм'ї, людей з обмеженими фiзичними можливостями, здоров'я та спорт, активне довголiття, профiлактика залежностей у молодiжному середовищi, волонтерство, безпека на дорозi, захист тварин, охорона навколишнього середовища тощо. Кожен учасник має можливіть концентровано, яскраво, наочно згенерувати свій оригінальний месседж й презентувати його у будь-якому форматі доброзичливим експертам фестивалю.

У планах реалізації проекту – проведення круглих столів, конференцій, диспутів, репортажів, тренінгів, тощо. Зоною особливої уваги, за словами проф. Олександра Рацула, стануть благодійні акції, зокрема, "Золоте сердечко", кошти вiд якої пiдуть на допомогу дiтям з iнвалiднiстю.

Фестиваль має певні часові межі. Заявки на участь у фестивалі організатори розглянуть протягом лютого-березеня, потім експерти оцінять творчі доробки учасників, а церемонiя нагородження переможцiв відбудеться 19 квітня. Отже, процес динамічний, відкритий й прозорий.

Цінні призи та подарунки від організаторів гарантовано, але головне – творчу продукцію фестивалю будуть популяризувати шляхом розмiщеня на сiтiлайтах та бiллбордах рідного мiста. Такого у нас ще не було!

Отже, запрошуємо наших студентів до участі у фестивалі.

Усі пропозиції, запитання, контакти спрямовуйте за тел.: +38 (097) 02-65-202.

Для участі в заході необхідно зареєструватися за посиланням:
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeVcksGh9QozQ-asurjcl9mWcfNnMGwKPtxw4bGoCXLDVpEbA/viewform

Матеріал підготувала магістрантка спеціальності "Соціальна робота" В. Відінєєва

 

Інформацію надано факультетом педагогіки, психології та мистецтв
Image

Столітні традиції якісної освіти!

Підписатись