• вул. Шевченка, 1, м. Кропивницький
  • (0522) 32-17-18
pedfak_logo

Факультет педагогіки, психології та мистецтв

Комунікативний тренінг  «Міжособистісна та групова взаємодія»

Комунікативний тренінг «Міжособистісна та групова взаємодія»

На факультеті педагогіки та психології відбувся тренінг у майбутніх психологів, тобто студентів 38 групи. А тренерами стали викладач Близнюкова Олена Миколаївна та старший викладач Калашникова Людмила Володимирівна.

Темою комунікативного тренінгу стала «Міжособистісна та групова взаємодія».

Мета тренінгу – навчитись ефективній, приємній і гармонійній взаємодії з оточуючими: однолітками, батьками, самим собою; навчитися ефективним методам вирішення конфліктних ситуацій, а також розвиток вербальних і невербальних навичок.

Тренінг проходив у 5 етапів. Кожного дня студенти дізнавались щось нове. В ході роботи відкрили для себе багато цікавого, опанували нові методики та вправи, які зможуть використовувати в майбутній роботі. Учасники тренінгу стали ближчими один до одного, навчилися розуміти один одного навіть без слів. А тон роботи задавали тренери, справжні майстрині своєї справи, які тонко відчувають процеси та механізми взаємозв’язку. Тож студентам сподобався такий вид роботи.

Наостанок, хотілося б подякувати тренерам Близнюковій Олені Миколаївні та Калашниковій Людмилі Володимирівні за їх працю, витримку та професіоналізм.

Повідомлення підготувала студентка факультету педагогіки та психології Анастасія Олексієнко.

Image

Столітні традиції якісної освіти!

Підписатись