• вул. Шевченка, 1, м. Кропивницький
  • (0522) 32-17-18
pedfak_logo

Факультет педагогіки, психології та мистецтв

Міжвузівська студентська науково-практична конференція, присвячена пам’яті вітчизняного науковця Г.В. Дьяконова

Міжвузівська студентська науково-практична конференція, присвячена пам’яті вітчизняного науковця Г.В. Дьяконова

На факультеті педагогіки та психології відбулась міжвузівська студентська наукова-практична конференція, присвячена пам’яті вітчизняного науковця Г.В. Дьяконова. Конференція була створена за ініціативи проректора з наукової роботи та міжнародних зв’язків ЦДПУ ім. Володимира Винниченка, доктора філологічних наук, професора Сергія Павловича Михиди, декана факультету педагогіки та психології, кандидата педагогічних наук, професора Анатолія Борисовича Рацула, провідного фахівця відділу міжнародних зв’язків зі студентської науки, кандидата фізико-математичних наук, доцента Олександра Олександровича Чінчойя, завідувача кафедрою практичної психології, доктора психологічних наук, доцента Євгенії Вікторівни Гейко та відповідальної за науково-дослідну роботу студентів факультету педагогіки та психології, кандидата педагогічних наук Юлії Сергіївни Котелянець.

Конференція мала такий розпорядок роботи: 8.00-9.20 – реєстрація учасників конференції, 9.40-10.40 – пленарне засідання, 10.40-11.00 – кава-брейк, 11.10-14.00 – робота секцій та 14.20 – 15.00 – круглий стіл.

На пленарному засіданні отримали можливість виступити такі студенти: Анастасія Олексієнко з науковою роботою на тему: «Психологічна залежність від мережі Інтернет в юнацькому та ранньому зрілому віці» та Ірина Жданова з роботою на тему: «Прокрастинація як психологічна проблема ХХІ століття та шляхи її подолання».

Загалом робота конференції була розділена на три секції: 1) «Теоретико-методологічні проблеми дослідження особистості на сучасному етапі розвитку психології як науки» під керівництвом канд. психол. наук, доц. Т.М. Васецької; 2) «Діалогічний підхід у психологічній науці та практиці» із науковим керівником канд. психол. наук, доц. Г.О. Горською; 3) «Практична психологія формування особистості на різних етапах онтогенетичного розвитку» із керівником секції канд. психол. наук, доц. І.Я. Мельничук.

У конференції були задіяні студенти І-VІ курсів, а також студенти-магістранти. Кожен мав змогу презентувати свою наукову роботу та відповісти на запитання учасників конференції, тим самим поділитися досвідом роботи у обраній сфері.

Повідомлення підготувала журналіст факультету педагогіки та психології Анастасія Олексієнко

Інформацію надано факультетом педагогіки, психології та мистецтв
Image

Столітні традиції якісної освіти!

Підписатись