• вул. Шевченка, 1, м. Кропивницький
  • (0522) 32-17-18
pedfak_logo

Факультет педагогіки, психології та мистецтв

Свято останнього дзвоника на факультеті педагогіки і психології

Свято останнього дзвоника на факультеті педагогіки і психології

Нещодавно на факультеті педагогіки та психології відбулась урочиста і водночас зворушлива подія – Свято останнього дзвоника! Наш факультет провів у доросле життя студентів четвертого курсу.

Група ПП 17Б-С Спеціальність: Початкова освіта, Додаткова спеціальність: Психологія на чолі з куратором Гуровой Оксаною Миколаївною влаштували нам чуттєвий та хвилюючий виступ та від усього серця подякували викладачам.

Студенти групи ПСП 15Б Спеціальність: Початкова освіта, Додаткова спеціальність: Соціальна педагогіка подякували своєму кураторові Лабенку Олександру Віталійовичу та привітали всіх викладачів показавши всі свої таланти.

Група КО 15Б Спеціальність: Корекційна освіта, Додаткова спеціальність: Корекційна психопедагогіка та логопедія на чолі з кураторами Бармак Іриною Миколаївною та Руденко Тетяною Володимирівною влаштували для нас справжнє шоу. А також від щирого серця подякували факультетові за найкращі роки життя.

Далі група ДП 15Б Спеціальність: Дошкільна освіта, Додаткова спеціальність: Початкова освіта з куратором Близнюковою Оленою Миколаївною показали презентацію, яку присвятили рокам навчання на факультеті.

Група СПП 15Б Спеціальність: Соціальна педагогіка, Додаткова спеціальність: Практична психологія з куратором Мельничуком Сергієм Костянтиновичем подякували нашій дружній родині та відповіли, що вони ще до нас повернуться в якості студентів-магістрантів.

І наостанок, група ППС 15Б Спеціальність: Практична психологія, Додаткова спеціальність: Соціальна педагогіка та їх куратор Радул Ірина Геннадіївна показали справжній клас, а також влучно відповідали на каверзні запитання ведучих.

В честь завершення навчання випускники підтвердити відданість своїй справі, професії, і щоб довести, що всі зусилля були не дарма вони склали присягу. А потім, для наших випускників пролунав останній дзвоник.

Хочемо побажати їм наснаги в подальшому навчанні, житті та роботі. Нехай їх оминають нещастя!

Повідомлення підготувала студентка факультету педагогіки та психології
Анастасія Олексієнко

Інформацію надано факультетом педагогіки, психології та мистецтв
Image

Столітні традиції якісної освіти!

Підписатись