• вул. Шевченка, 1, м. Кропивницький
  • (0522) 32-17-18
fizvih_logo

Факультет фізичного виховання

Ярмарок студентських ініціатив на факультеті фізичного виховання ЦДПУ

Ярмарок студентських ініціатив на факультеті фізичного виховання ЦДПУ

Уже другий рік поспіль кафедра теорії та методики олімпійського і професійного спорту проводить набір і навчання студентів-магістрантів за спеціальністю 017 Фізична культура і спорт. Конкурс до вступу і рівень вимог відповідають сучасним новаціям та створюють найкращі умови та перспективи для магістрантів, викладачів та розвитку галузі в цілому.

Серед багатьох заходів факультету фізичного виховання стає традиційною зустріч-знайомство з різноманітними пропозиціями, серед яких студенти-магістранти мають обирати самостійно. Тож 18 вересня кафедра теорії та методики олімпійського і професійного спорту провела незвичайний захід – ЯРМАРОК СТУДЕНТСЬКИХ ІНІЦІАТИВ. Серед багатьох важливих питань програми заходу: про дисципліни вільного вибору студентів, вибір наукових керівників, презентація навчально-методичних матеріалів «Як написати та оформити магістерську роботу», передбачалось також знайомство з потенційними майбутніми роботодавцями.

Про вимоги до сучасного тренера учасникам розповіла Ю.В. Сапожнік – директорка ДЮСШ №3 м. Кропивницького. Керівниця оздоровчого фітнесу-клубу «Драйв» Марина Тарасенко акцентувала увагу на особливостях роботи в приватних спортивно-оздоровчих закладах. Зі специфікою роботи тренера-викладача в галузі адаптивного спорту учасників ознайомив заслужений тренер України А.О. Ковальов. На особливостях освітньої програми магістрантів спеціальності 017 Фізична культура і спорт наголосила гарант та її розробник – кандидат наук з фізичного виховання та спорту, доцент Н.Г. Собко. Своїм невеличким досвідом роботи тренера-початківця поділилися магістрантки Ю. Кондратенко та В. Лягаєва.

Загальним підсумком зустрічі стало консолідоване розуміння нагальних проблем, які слід розв’язати для успішного формування компетентностей сучасного фахівця в галузі фізичної культури і спорту, як особистості, котра реалізує програми розвитку досвідчено й творчо.

Коли перший набір магістрантів вже готується до захисту, студенти другого набору знайомляться з перспективами. Бажаємо успіхів на шляху до звершень і перемог! З початком нового навчального року!

Інформацію надано факультетом фізичного виховання
Image

Столітні традиції якісної освіти!

Підписатись