• вул. Шевченка, 1, м. Кропивницький
  • (0522) 32-17-18
fizvih_logo

Факультет фізичного виховання

Наукові здобутки факультету фізичного виховання!

Наукові здобутки факультету фізичного виховання!

8 квітня 2021 року на базі Глухівського національного педагогічного університету імені Олександра Довженка за допомогою дистанційних технологій відбулася підсумкова науково-практична конференція ІІ Всеукраїнського творчого конкурсу для студентської молоді «Здорова дитина – здорова нація».

Метою конкурсу було створення умов для розвитку інтелектуального потенціалу талановитої молоді, підтримки наукової та творчої роботи студентів, підвищення рівня їхньої компетентності щодо сучасних технологій збереження здоров’я, пошук нових засобів, форм і методів формування у дітей здоров’язбережувальної компетентності, стимулювання їх інтересу до дослідницької роботи, оволодіння інноваційними технологіями.

Конкурс передбачав виконання студентами творчих робіт за кількома напрямами – від формування у дітей та їхніх батьків культури здорового способу життя та попередження у дітей шкідливих звичок до профілактичної роботи в закладах освіти та впливу засобів масової інформації на формування

На конкурс надійшла 51 студентська наукова робота, над якими працювали 54 студента з 22 закладів вищої освіти України.

На підставі обговорення результатів та рецензування студентських наукових робіт було визначено 13 претендентів для участі у ІІ етапі ІІ туру конкурсу. До складу претендентів увійшов студент факультету фізичного виховання, I курсу другого (магістерського) рівня вищої освіти спеціальності 014 Середня освіта (Фізична культура) – Юрченко Юрій (науковий керівник – кандидат психологічних наук, доцент кафедри теорії і методики фізичного виховання І.В. Сундукова). За результатами участі у всеукраїнському творчому конкурсі для студентської молоді «Здорова дитина – здорова нація» Юрченко Юрій посів 3-тє місце.

Вітаємо Юрія та бажаємо успіху, нових наукових та творчих досягнень!

 

foto11 result

Кафедра теорії і методики фізичного виховання

Image

Столітні традиції якісної освіти!

Підписатись