• вул. Шевченка, 1, м. Кропивницький
  • (0522) 32-17-18
fizvih_logo

Факультет фізичного виховання

Привітання від факультету фізичного виховання ЦДПУ

Привітання від факультету фізичного виховання ЦДПУ

4 грудня в обласному госпіталі для ветеранів війни за підтримки Кіровоградського обласного центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх», Відділення НОК України в Кіровоградській області відбувся фізкультурно-оздоровчий захід до Дня збройних Сил України «Сильні духом».

Учасників привітав голова Кіровоградської обласної державної адміністрації Сергій Анатолійович Кузьменко, керівник центру допомоги учасникам АТО Кіровоградської ОДА Нікітін Вадим Леонтієвич та головний лікар обласного госпіталю для ветеранів війни Геннадій Петрович Сябренко.

За час проведення АТО, а потім і операцій об’єднаних сил, наші військовослужбовці заслужили велику шану і повагу. Вони героїчно проявили себе у найгарячіших точках, захищаючи територіальну цілісність України. Учасників бойових дій та їх родини своєю спортивною майстерністю привітали студенти факультету фізичного виховання: Фесюк Вікторія (студентка 1 курсу другого (магістерського) рівня, майстер спорту України з гімнастики художньої), Журба Аліна (студентка 1 курсу, кандидат у майстри спорту України з гімнастики художньої), Бушляк Олександр (студент 1 курсу, кандидат у майстри спорту зі спортивно-бального танцю).

Вітаємо працівників Центральноукраїнського державного педагогічного університету імені Володимира Винниченка зі святом!

Бажаємо мирного неба, добра і злагоди!

Слава Україні!

Завідувач кафедри теорії і
методики фізичного виховання,
доцент О.В. Шевченко

Інформацію надано факультетом фізичного виховання
Image

Столітні традиції якісної освіти!

Підписатись