• вул. Шевченка, 1, м. Кропивницький
  • (0522) 32-17-18
istfak_logo

Факультет історії, бізнес-освіти та права

Студенти факультету історії, бізнес-освіти та права відвідали захід, присвячений шостій річниці бюро правової допомоги

Студенти факультету історії, бізнес-освіти та права відвідали захід, присвячений шостій річниці бюро правової допомоги

1 вересня 2022 року відбувся захід, присвячений шостій річниці бюро правової допомоги, який відвідали здобувачі освітніх програм «Право», «Правоохоронна діяльність», студенти-консультанти юридичної клініки  «Artium de Lex». Захід  відбувся у прямому ефірі на сторінці Регіонального центру з надання БВПД у Кіровоградській та Миколаївській областях.

Організатори заходу розповіли про формування та розвиток бюро правової допомоги. Розкрили, які завдання виконують бюро, що входить в обов’язки працівників,з якими питаннями найчастіше звертаються до бюро.

Окрім того, учасники заходу дізналися, що через війну деякі бюро знаходяться в епіцентрі бойових дій в окупації, тому у звичайному режимі працює близько 370 бюро.

Студенти активно брали участь в обговоренні, задавали багато питань фахівцям системи БПД, на які отримали змістовні відповіді.

Консультанти Юридичної клініки «Artium de Lex», викладачі та студенти факультету історії, бізнес-освіти та права щиро вітають всіх фіхівців- практиків, які надають правову допомогу, з річницею та бажають успіхів та наснаги у їхній нелегкий праці!

image

Image

Столітні традиції якісної освіти!

Підписатись