• вул. Шевченка, 1, м. Кропивницький
  • (0522) 32-17-18
istfak_logo

Факультет історії, бізнес-освіти та права

Зустріч з Лігою Студентів Асоціації Правників України в ЦДПУ

Зустріч з Лігою Студентів Асоціації Правників України в ЦДПУ

На факультеті історії та права ідбулася зустріч з представниками Ліги студентів Асоціації Правників України, яка є всеукраїнською громадською організацією, що об'єднує сильну та впливову професійну спільноту.

Завданнями такої організації є розвиток юридичної професії, удосконалення законодавства, впровадження етичних стандартів, захист професійних прав членів АПУ та прав людини загалом.

На цій зустрічі були присутні студенти I-IV курсів факультету історії та права зі спеціальності «Право» та студенти Кіровоградського кооперативного коледжу економіки і права імені М.П.Сая.

Підчас такого заходу представники Ліги Студентів провели короткий екскурс за проектами різних напрямків розвитку Ліги студентів Асоціації правників України, які спрямовані на підвищення рівня кваліфікації студентів-правників. Протягом зустрічі студенти задавали питання, на які були надані змістовні та аргументовані відповіді. Доречними були відеоролики, які розкривали всі аспекти діяльності такої організації. Цікавими були відео сюжети, де студенти отримують навички ораторів, стратегів, беруть участь у запеклих судових баталіях та проходять стажування у провідних представників юридичного бізнесу та органів влади. По завершенню всі бажаючі заповнили анкету учасника для приєднання до Асоціації Правників України.

Інформацію надано факультетом історії, бізнес-освіти та права
Image

Столітні традиції якісної освіти!

Підписатись