• вул. Шевченка, 1, м. Кропивницький
  • (0522) 32-17-18
pedfak_logo

Факультет педагогіки, психології та мистецтв

Громадська активність студентів факультету педагогіки та психології

Громадська активність студентів факультету педагогіки та психології

За сприяння Британської ради в Україні, авторки проєкту – працівника обласної дитячої бібліотеки ім. Т. Шевченка Маковей Маріанни, співорганізаторки проєкту – викладачки кафедри педагогіки дошкільної та початкової освіти Андросової Наталі та студентів факультету педагогіки та психології 23–24 лютого розпочалася активна фаза проєкту для дітей дошкільного і молодшого шкільного віку та родин «Коворкінг «Майстерня казкових світів».

Долучилися як волонтери студентки 1курсу: Кучуєва Валерія, Єфремова Лоліта; студентки 3 курсу: Гриценко Катерина, Ляхович Тетяна. Працюють над наступними етапами проєкту студентка 2 курсу Лихач Христина, студентки 4 курсу Гейко Карина та Генсіцька Дарія.

Дошкільнята з вадами зору зі спеціалізованого ЗДО №46 м. Кропивницького стали першими активними слухачами казки «Будь собою», майстер-класу з виготовлення котика у стилі орігамі, пальчикової гімнастики під веселу пісеньку.

Досвід для обох сторін заходу незабутній. Хоч і дистанційно, але майбутні педагоги здобули практичні навички, а діти – задоволення й позитивні емоції.

А ще працівники бібліотеки волонтерам відкрили світ найпотаємнішого бібліотеки – книгосховища!

Image

Столітні традиції якісної освіти!

Підписатись