• вул. Шевченка, 1, м. Кропивницький
  • (0522) 32-17-18
pedfak_logo

Факультет педагогіки, психології та мистецтв

У Музеї мистецтв відбудеться виставка творчих робіт студентів ЦДУ

27 червня 2023 року о 14.00 у виставковій залі Музею мистецтв почне свою роботу виставка творчих робіт студентів кафедри мистецької освіти факультету педагогіки, психології та мистецтв ЦДУ ім.Володимира Винниченка. Експозиція реалізує багатогранні погляди студентства на сьогодення. Виставка є збіркою творчих моментів, закарбованих унікальністю кожного погляду, світогляду та думок, втілених за допомогою кольору, форми, простору, фактури, структур. Експозиція щедра на щирість, на потяг до краси, віру в незламність та перемогу нашої молоді.

Студенти кафедри мистецької освіти завжди дивували своїми мистецькими вмілостями, професіоналізмом та креативними поглядами, тому прийняли рішення - зібрати твори і курсових, і семестрових, і кваліфікаційних робіт разом, та показати глядачам, на що здатна творча особистість у наш час, донести до глядача метаморфози, які відбуваються у творчих душах.

Усі роботи дуже різняться за жанрами та стилем, але їх усі об’єднує те, що кожна демонструє погляд автора на важливі для нього прояви дійсності.

Молоді художники представили роботи у найрізноманітніших техніках та жанрах – живопис, графіка, малярство, витинання, кераміка, монотипія, мальопис. Серед робіт – пейзажі, портрети, сюжетні композиції, абстракції, орнаменти.

Справедливо буде сказати, що співавторами творчих робіт є Збройні Сили України, які бережуть наш спокій і дають змогу працювати та творити.
Ми радо сприяємо популяризації творчості наших молодих митців і бажаємо їм успішного та плідного творчого шляху. Їхні роботи різноманітні, талановиті і пронизані позитивною енергетикою. Ми віримо, що кожен знайде тут щось важливе і для себе.

Інформацію надала Лариса ГАРБУЗЕНКО

f2

Image

Столітні традиції якісної освіти!

Підписатись