• вул. Шевченка, 1, м. Кропивницький
  • (0522) 32-17-18
pedfak_logo

Факультет педагогіки, психології та мистецтв

Освітній коворкінг «Природолюбна етика В.Сухомлинського»

Освітній коворкінг «Природолюбна етика В.Сухомлинського»

З метою поглибленого вивчення ідей В.Сухомлинського кафедра педагогіки дошкільної та початкової освіти Центральноукраїнського державного педагогічного університету разом з кафедрою педагогіки, психології, початкової освіти та освітнього менеджменту Комунального закладу «Харківська гуманітарно-педагогічна академія» Харківської обласної ради на платформі Google meet провела освітній коворкінг «Природолюбна етика В.Сухомлинського».

Протягом квітня-вересня 2023 р. студенти під керівництвом доцентів Кузнєцової О. В., Одарченко В. І., Прибори Т. О. готували індивідуальні та групові проєкти на тему «Хвилинки милування природою», в основу яких були покладені ідеї В.Сухомлинського.
Членами журі виступили викладачі обох закладів Андросова Н. М., Баранюк І. Г., Акімова О. М., Кузнецова О. В. та відбулося голосування про обрання відео-переможця на сторінці факультету педагогіки, психології та мистецтв у Фейсбуці.

Під час коворкінгу були обговорені найкращі студентські роботи та окреслені подальші шляхи співпраці кафедр з підготовки фахівців у сфері Дошкільної та Початкової освіти.
Гаранти освітніх програм обох спеціальностей домовилися про обговорення спільних заходів щодо удосконалення освітнього процесу у зво, які представляють.

Інформацію підготували доцентки
Тетяна ПРИБОРА та Наталя АНДРОСОВА

Image

Столітні традиції якісної освіти!

Підписатись