• вул. Шевченка, 1, м. Кропивницький
  • (0522) 32-17-18
pedfak_logo

Факультет педагогіки, психології та мистецтв

Актуальні потреби ринку освітніх послуг (зустріч зі стейкхолдерами)

Актуальні потреби ринку освітніх послуг (зустріч зі стейкхолдерами)

Студенти спеціальностей 013 Початкова освіта , 016 Спеціальна освіта на зустрічі з педагогічним складом та директоркою й засновницею Освітнього Простору МаксимУм Оксаною Михайловською та директоркою з маркетингу ОП "МаксимУм" Оленою Дяченко розглянули кабінети логопедів та нейропсихологів, освітні аудиторії, класи для різних вікових категорій учнів, простори для розваг, кімнати для дошкільнят, місця для укриття, прийняття їжі, сну, ігор на вулиці.

Майбутні логопеди, вчителі та вихователі, спеціальні педагоги ознайомилися із особливостями співпраці альтернативного закладу з батьками; запитами на ринку освітніх послуг, що є актуальними; специфікою роботи з дітьми, що вчаться дистанційно й очно; вимогами до фахової, етичної, психологічної підготовки педагога.
Студенти отримали пропозиції щодо працевлаштування, можливості втілити в життя власні розробки, ідеї та пропозиції для освіти, розвитку й організації дозвілля дітей.
Доцентка кафедри педагогіки та спеціальної освіти Долорес Завітренко та доцентка кафедри дошкільної та початкової освіти Наталя Андросова домовилися про проходження практик на базі освітнього простору Максимум.

Інформацію надала Наталя АНДРОСОВА

Image

Столітні традиції якісної освіти!

Підписатись