• вул. Шевченка, 1, м. Кропивницький
  • (0522) 32-17-18
fizvih_logo

Факультет фізичного виховання

У лабораторії олімпійських досліджень відбулася гостьова лекція «Відділення НОК України у Кіровоградській області у системі олімпійського руху»

У лабораторії олімпійських досліджень відбулася гостьова лекція «Відділення НОК України у Кіровоградській області у системі олімпійського руху»

12 березня 2024 року в лабораторії олімпійських досліджень кафедри теорії та методики олімпійського і професійного спорту ЦДУ імені Володимира Винниченка відбулась гостьова лекція на тему: «Відділення НОК України у Кіровоградській області у системі олімпійського руху».

Лекцію прочитав голова відділення НОК України у Кіровоградській області Бебко Вадим Васильович.

На лекції були присутні студенти двох спеціальностей (017 Фізична культура і спорт та 014.11 Середня освіта (Фізична культура)), а також викладачі факультету фізичного виховання.

Ініціаторами проведення  та організацій заходу виступила кафедра теорії та методики олімпійського і професійного спорту.

На початку лекції  з вітальним словом виступила Бабаліч Вікторія Анатоліївна, завідувачка кафедри теорії та методики олімпійського і професійного спорту, кандидат педагогічних наук, доцент.

Воропай Сергій Миколайович, професор кафедри теорії та методики олімпійського і професійного спорту, кандидат педагогічних наук, професор визначив цільові орієнтири запропонованої лекції і представив лектора.

Лекція мала дидактичну цінність для всіх присутніх. Під час лекції студенти першого (бакалаврського) рівня вищої освіти мали можливість поглибити знання з таких тем:

1) «Олімпійський рух в Україні», що студенти опановують у рамках вивчення навчальної дисципліни «Олімпійський і професійний спорт»;

2) «Організаційна структура галузі фізична культура та спорт», що студенти вивчають у межах навчальної дисципліни «Спортивний менеджмент».

Магістри мали нагоду розширити й поглибити знання з теми «Управління громадськими організаціями», яку опановують під час вивчення навчальної дисципліни «Менеджмент та маркетинг у фізичній культурі та спорту».

Матеріал лекції й манера викладу сподобалася авдиторії та викликали жваве обговорення. В. В. Бебко аргументовано відповів на гострі питання сьогодення, пов’язані з діяльністю відділення НОК під час воєнного стану.

Дякуємо Бебко В.В., стейкхолдеру спеціальності 017 Фізична культура і спорту за змістовну і цікаву лекцію!

Дякуємо Збройним Силам України за можливість навчатися й виховувати професіоналів!

Image

Столітні традиції якісної освіти!

Підписатись