• вул. Шевченка, 1, м. Кропивницький
  • (0522) 32-17-18
fizvih_logo

Факультет фізичного виховання

Нові міжнародні зв’язки факультету фізичного виховання ЦДПУ

Нові міжнародні зв’язки факультету фізичного виховання ЦДПУ

10-12 жовтня 2019 року в Гомельському державному університеті імені Франциска Скорини в місті Гомель (Білорусь) відбулася ХІІІ Міжнародна науково-практична конференція "Проблеми фізичної культури населення, яке проживає в умовах негативних факторів навколишнього середовища", присвячена 70-річному ювілею факультету фізичної культури. До роботи конференції долучилися викладачі кафедри теорії та методики олімпійського і професійного спорту Центральноукраїнського державного педагогічного університету імені Володимира Винниченка Олена Володимирівна Голуб та Вікторія Анатоліївна Бабаліч.

Участь викладачів ЦДПУ з виступом на пленарному засіданні, обговореннями проблематики конференції в секційній роботі, привітаннями на урочистих заходах з нагоди святкування дня народження факультету були відмічені подякою керівництва факультету і пропозицією щодо підписання угоди про подальшу міжнародну співпрацю.

Міжнародні зв’язки єднають професіоналів, підвищують обізнаність різноманітним досвідом і новітніми розробками, створюють нові можливості і перспективи.

Ознайомитись з науковими тезами конференції можна в електронних збірниках: http://conference.gsu.by/sites/default/files/2019-10/Проблемы%20физ.%20воспитания%202019.pdf

http://conference.gsu.by/sites/default/files/2019-10/Сборник%20Физкультура%20и%20спорт%20-%202019.pdf

Фотозвіт і підсумки конференції можна переглянути за посиланням: http://gsu.by/index.php/ru/node/2706

Інформацію надано факультетом фізичного виховання
Image

Столітні традиції якісної освіти!

Підписатись