• вул. Шевченка, 1, м. Кропивницький
  • (0522) 32-17-18
fizvih_logo

Факультет фізичного виховання

Студентки факультету фізичного виховання здобули золото і срібло на Чемпіонаті області з художньої гімнастики

Студентки факультету фізичного виховання здобули золото і срібло на Чемпіонаті області з художньої гімнастики

16-17 жовтня 2021 р. на спортивній базі факультету фізичного виховання Центральноукраїнського державного педагогічного університету відбувся Чемпіонат області з художньої гімнастики. В змаганнях брали участь вихованці дитячо-юнацьких спортивних шкіл, спортивних клубів області і студентки вишів.

Учасників привітали заступник начальника управління молоді та спорту КОДА Андрій Миколайович Щетина та декан факультету фізичного виховання професор Анатолій Леонідович Турчак. Студентки факультету фізичного виховання Центральноукраїнського державного педагогічного університету імені Володимира Винниченка були найкращими за програмою майстрів спорту України.

У багатоборстві І місце посіли студентки 1 курсу Ангеліна Сізова і Дар’я Кучеренко, ІІ місцеВалерія Коваленко (1 курс) і Анна Нестеренко (2 курс). Бронзу виборола представниця КЗДЮСШ №3 (м. Кропивницький). Попереду чемпіонат України в якому наші студентки у складі збірної команди області будуть захищати спортивну честь Кіровоградщини.

Вітаємо студенток та їх тренерів — доцентів кафедри теорії і методики фізичного виховання О.В. Шевченко та А.О. Мельнік з успішним виступом і бажаємо подальших перемог у навчанні і спорті!

Image

Столітні традиції якісної освіти!

Підписатись