• вул. Шевченка, 1, м. Кропивницький
  • (0522) 32-17-18
fizvih_logo

Факультет фізичного виховання

Міжнародна науково-практична інтернет-конференція «Сучасні проблеми забезпечення якості життя в глобалізованому світі» в ЦДПУ ім. В.Винниченка

Міжнародна науково-практична інтернет-конференція «Сучасні проблеми забезпечення якості життя в глобалізованому світі» в ЦДПУ ім. В.Винниченка

Двадцять третього листопада факультет фізичного виховання спільно з факультетом філології та журналістики провів III Міжнародну науково-практичну інтернет-конференцію «Сучасні проблеми забезпечення якості життя в глобалізованому світі».

В конференції брали участь: Вища школа управління і адміністрації в Ополє (Польща), Білоруський державний економічний університет (Білорусь), Бердянський державний педагогічний університет, ДВНЗ «Донбаський державний педагогічний університет», Інститут дослідження просторового розвитку, Національний університет цивільного захисту України, Центральноукраїнський державний педагогічний університет імені Володимира Винниченка. Учасників конференції привітав проректор з наукової роботи, доктор філологічних наук, професор Сергій Павлович Михида. В пленарному засіданні від університету з доповіддю «Формування ціннісного ставлення сучасної молоді до здорового способу життя засобами фізичної культури» виступила викладач кафедри теорії і методики фізичного виховання Ірина В’ячеславівна Сундукова. Присутні викладачі активно обговорювали доповіді закордонних колег та дружніх закладів вищої освіти.

Щиро вдячні ректорату та співробітникам інформаційного відділу Центральноукраїнського державного педагогічного університету імені Володимира Винниченка за підтримку в організації і проведенні конференції на належному науковому рівні!

Завідувач кафедри теорії і методики фізичного виховання,
доцент Шевченко О.В.

 

Інформацію надано факультетом фізичного виховання
Image

Столітні традиції якісної освіти!

Підписатись