• вул. Шевченка, 1, м. Кропивницький
  • (0522) 32-17-18
pedfak_logo

Факультет педагогіки, психології та мистецтв

Викладачі та студенти університету разом заспівали різдвяні колядки

Викладачі та студенти університету разом заспівали різдвяні колядки

13 січня на Щедрий вечір і Меланки у Центральноукраїнському державному педагогічному університеті імені Володимира Винниченка за підтримки ректора Євгена Соболя та за ініціативи доцента Лариси Гарбузенко і заступниці декана Наталі Андросової та всієї команди факультету педагогіки, психології та мистецтв було організовано загальний спів різдвяних пісень «Щедрик» і «Добрий вечір тобі, пане Господарю».

Щиро дякуємо усім факультетам в особі деканів Олени Габелко, Анатолія Турчака, Лариси Філоретової, Тетяни Фурсикової за те, що вони з ентузіазмом підтримали ідею загального співу різдвяних пісень, а викладачам кафедри мистецької освіти за реалізацію ідеї участі у фестивалі «Вертеп фест» (м. Харків).

У стінах найстарішого корпусу ЦДПУ під час співу відчувався об’єднувальний дух українського Різдва, яким надихнулися як учасники, так і глядачі.

Упевнені, що спів обрядових пісень стане доброю традицією для нашого університету. Чудово було б відродити традиції Народної капели університету та зробити загальний спів у наступному році більш масштабним!

Важливо, щоб якомога більше людей побачили і зрозуміли, що українська автентика – це круто, модно і актуально.

Image

Столітні традиції якісної освіти!

Підписатись