pedfak_logo

Факультет педагогіки, психології та мистецтв

Державні екзамени у магістрантів

Державні екзамени у магістрантів

16.12.2020 студенти денної та заочної форм навчання спеціальності 012 Дошкільна освіта, ОПП: Дошкільна освіта та Початкова освіта складали державний кваліфікаційний екзамен з інноваційних технологій навчання і виховання в початковій школі; менеджменту початкової освіти; технології навчання ОГ «Мови й література»; Технологій навчання ОГ «Математика».

17.12.2020 студенти денної та заочної форм навчання спеціальності 013 Початкова освіта, ОПП: Початкова освіта та Дошкільна освіта складали державний кваліфікаційний екзамен з інноваційних технологій дошкільної освіти; актуальних питань методик дошкільної освіти; технологій природничої освіти дітей дошкільного віку, індивідуалізації виховання і навчання дітей дошкільного віку.

Голова державної екзаменаційної комісії доктор педагогічних наук, професор Котелянець Наталка Валеріївна денної та заочної форм навчання спеціальності 012 Дошкільна освіта, ОПП: Дошкільна освіта та Початкова освіта та спеціальності 013 Початкова освіта, ОПП: Початкова освіта та Дошкільна освіта та провела збори, на яких проінструктувала екзаменаторів про регламент державного кваліфікаційного екзамену.

Результати ДА показали, що студенти оволоділи змістом навчальних курсів, належним чином орієнтуються в теоретичних питаннях, розуміють можливості застосування педагогічних знань у практичній роботі.

Викладачі кафедр педагогіки дошкільної та початкової освіти, методики дошкільної та початкової освіти щиро вітають випускників-магістрів!

Бажають творчого натхнення у здобутті професійних знань, творчої наснаги, успіхів у реалізації найсміливіших рішень, вдалого захисту магістерських робіт.

Сподіваємося на наше подальше плідне співробітництво і можливість привітати вас ще з безліччю перемог!