pedfak_logo

Факультет педагогіки, психології та мистецтв

Гостьова лекція ««Емоційний інтелект дошкільника: техніки розвитку»

16 листопада 2023 року на платформі Zoom для здобувачів освіти бакалаврського та магістерського рівнів спеціальності 012 Дошкільна освіта Полтавського національного педагогічного університету імені В. Г. Короленка та Центральноукраїнського державного університету імені Володимира Винниченка кандидатом педагогічних наук, доцентом Приборою Тетяною Олександрівною була проведена лекція на тему «Емоційний інтелект дошкільника: техніки розвитку».

Під час лекції були розглянуті питання: поняття емоційного інтелекту, чинники формування емоційного інтелекту, розвиток емоційного інтелекту в дошкільному віці, техніки розвитку емоційного інтелекту дошкільників.

Відгук доктора педагогічних наук, професора Полтавського національного педагогічного університету імені В. Г. Короленка, Гнізділової О. А.: «Під час лекції студенти переконалися в актуальності проблеми, що розглядалася, ознайомилися з теоретичними та прикладними аспектами формування емоційного інтелекту. Цікава та змістовна мультимедійна презентація доповнювала навчальний матеріал. Високий рівень компетентності, емоційність лектора не залишили байдужими слухачів та спонукали їх до активної взаємодії».

Відгуки студентів можна переглянути за посиланням: https://www.facebook.com/groups/829811257711633/user/100002241199500/?locale=uk_UA

https://www.facebook.com/preschool.education.PNPU?locale=uk_UA