pedfak_logo

Факультет педагогіки, психології та мистецтв

Викладачі кафедри психології взяли участь у Міжнародній науково-практичній конференції «Актуальні питання гіпнології та гіпнотерапії»

Викладачі кафедри психології взяли участь у Міжнародній науково-практичній конференції «Актуальні питання гіпнології та гіпнотерапії»

Кафедра психології ЦДПУ ім. В. Винниченка виступила співорганізатором Міжнародної науково-практичної конференції «Актуальні питання гіпнології та гіпнотерапії», яка відбулася 24–26 вересня 2021 року у м. Харкові.

На пленарному засіданні виступила завідувач кафедри психології, професор Гейко Є. В. з темою «Цілісність особистості: гіпнотерапевтичний підхід» та доцент Радул І. Г. з доповіддю на тему: «Збереження активності особистості техніками активації свідомості в умовах психічної епідемії».

У роботі конференції брали участь провідні гіпнологи та лікарі-неврологи, лікарі-психіатри, лікарі-наркологи, лікарі-психотерапевти, медичні психологи, практичні психологи, організатори охорони здоров'я України, Болгарії, Польщі, Англії, США та інших держав.

Під час конференції учасники мали змогу познайомитись із передовими розробками в галузі гіпнозу, поділитися власними здобутками, обмінятися досвідом під час майстер-класів та відкрити нові професійні горизонти у сфері гіпнології та гіпнотерапії.

Інформацію підготувала доцент Радул І. Г.