pedfak_logo

Факультет педагогіки, психології та мистецтв

Викладачі університету взяли участь у міжнародному тренінгу за проєктом Erasmus+

Викладачі університету взяли участь у міжнародному тренінгу за проєктом Erasmus+

7-10 грудня 2021 року у рамках реалізації проєкту ЄС Еразмус+ UTTERLY «Центри сертифікації викладачів: інноваційні підходи до досконалості викладання» представники ЦДПУ імені Володимира Винниченка доцент кафедри германських мов та методики їхнього навчання, к.пед.н. Степаненко А.В. та ст.викладач кафедри психології, к.псих.н. Близнюкова О.М. взяли участь у тренінгу «Стратегія та модель Центру вдосконалення викладання» у Львівському національному університеті імені Івана Франка.

Учасникам тренінгу, які представляли заклади вищої освіти України з Києва, Полтави, Луцька, Ніжина, Тернополя, Кривого Рогу та Кропивницького, вдалося створити середовище, що мотивує та надихає. Було розроблено моделі сучасного університету та стратегії TE (Teaching Excellence), окреслено тенденції розвитку вищої освіти в контексті TE, проаналізовано організаційну модель CELT (Centre of Expertise in Learning and Teaching) та кореляцію з профілем університетів.

Отриманий досвід буде інтегрований у процес реалізації ключових завдань відділу забезпечення якості та цифрового супроводу освіти ЦДПУ імені Володимира Винниченка.

О.М. Близнюкова, ст. викладач кафедри психології