pedfak_logo

Факультет педагогіки, психології та мистецтв

Шановні студенти, магістранти та молоді науковці!

Шановні студенти, магістранти та молоді науковці!

Організаційний комітет запрошує вас взяти участь у Всеукраїнській студентській науково-практичній конференції «Теоретико-методологічні проблеми практичної психології та її перспективи розвитку» (присвяченій 125-річчю з Дня народження Гордона Олпорта), яка відбудеться 11 травня 2022 року.

Метою конференції є обговорення сучасних теоретико-методологічних та практичних проблем загальної, соціальної, вікової, сімейної,  економічної, політичної та педагогічної психології, популяризація проблематики прикладних досліджень у сфері психології розвитку.

Конференцію буде проведено у дистанційному форматі на платформі для відеоконференцій. Програму конференції та покликання буде надіслано кожному учаснику 10 травня 2022 року на електронні адреси, вказані в заявках. Електронний збірник статей та сертифікат буде надіслано на e-mail учасникам заходу протягом місяця після проведення конференції.

Матеріали конференції будуть опубліковані в електронному збірнику студентських наукових праць ЦДПУ імені Володимира Винниченка.

Інформаційний лист

Програма Всеукраїнської студентської конференції