pedfak_logo

Факультет педагогіки, психології та мистецтв

Профорієнтація кафедри мистецької освіти

Гарні справи добре розпочинати в позитивно заряджені дні, 25 грудня – святковий і саме такий. В цей день відбулася низка зустрічей представника кафедри мистецької освіти ЦДУ імені Володимира Винниченка в Мар’янівській громаді з питань профорієнтаційної діяльності та співпраці університету й громади. Викладачка кафедри мистецької освіти Центральноукраїнського державного університету імені Володимира Винниченка Гусєва Любов Григорівна, мала розмову з очільником Мар’янівської громади Флорею Андрієм Володимировичем та нагоду виступити на нараді громади з пропозицією від кафедри й університету щодо співпраці та залучення дітей і молоді до університетського життя.

Розглянули питання створення підготовчих курсів з образотворчого мистецтва на базі КЗ «Великовисківська мистецька школа» Мар’янівської сільської ради Новоукраїнського району Кіровоградської області.

Також під час наради відбулися зустрічі з директорами освітніх закладів Мар’янівської громади: директором Великовисківського ліцею – Карачінським Артемом Анатолійовичем, директоркою Мар’янівського ліцею імені Віктора Погрібного – Бєлошевською Дар’єю Миколаївною, директоркою Оникіївського ліцею – Прилипко Людмилою Вікторівною та директоркою КЗ «Великовисківська мистецька школа» - Дикаренко Тетяною Миколаївною. Очільники освітніх закладів радо вітали пропозицію створення в громаді підготовчих курсів з образотворчого мистецтва та запевнили у сприянні реалізації цієї ініціативи.

В цей день відбулася ще одна зустріч в стінах Великовисківського ліцею Мар’янівської сільської ради Новоукраїнського району Кіровоградської області з учнями 9 класу (класний керівник Бондаренко Ніна Іванівна), 10 класу (класний керівник Короп Олена Олександрівна) та 11 класу (класний керівник Панова Алла Миколаївна), завучем закладу Чайкою Світланою Павлівною. Учні та вчителі з цікавістю заслухали інформацію щодо підготовки та можливості вступу до Центральноукраїнського державного університету імені Володимира Винниченка на мистецькі спеціальності за напрямами: образотворче мистецтво, музичне мистецтво, хореографія.

Друзі, надіємось, що подальша співпраця надасть позитивні результати та реалізацію наших задумів.

Єднаймося і разом до перемоги!