pedfak_logo

Факультет педагогіки, психології та мистецтв

Зустріч студентства з Томенко Миколою Володимировичем

В актовій залі факультету педагогіки та психології відбулася зустріч із депутатом, засновником фонду «Рідна Україна» - Томенком Миколою Володимировичем.

Як зазначив Микола Томенко, "200 років від дня народження Тараса Шевченка – це не дні Шевченка, це – рік Кобзаря". А відтак, Микола Володимирович презентував проекти, які реалізовуються благодійним фондом: два альбоми "Малюнки Шевченка", перевидані благодійним фондом, а також Український щорічник на 2014 рік, присвячений постаті великого поета. Дуже цікавим за своєю структурою є щорічник, який містить таку інформацію, як « Що я зробив сьогодні для України». Український щорічник – це і справді щоденник, який дозволяє достеменно знайомитися із життям і творчість великого Кобзаря.

Микола Володимирович повідомив нам, що соціально-просвітницький телепроект «Твій Шевченко», який транслюється на головних каналах країни, також створено за його ініціативи. Суть такого проекту полягає в тому, що відомі діячі України цитують Шевченка перед телекамерами, …цитують тими рядками, які зараз переживає наша держава! Нашій увазі пропонувався короткий екскурс, на жаль без відео супроводу, по проекту «Сім чудес України». Цей проект дасть змогу зрозуміти свою країну, по іншому поглянути на неї.

Звичайно не оминули Миколу Володимировича і питання, пов’язані із ситуацією в країні.

Переважно тематика запитань була одна й та ж: «Інформаційна політика», а точніше «Інформаційна війна», яка набирає обертів.

Та все ж депутату вдалося заспокоїти студентів, дати аргументовані відповіді. Всі запрошені на зустріч залишилися задоволені такою просвітницькою діяльністю збоку влади! (Вох Анастасія)