pedfak_logo

Факультет педагогіки, психології та мистецтв

Конкурс краси та чарівності

_MG_3457.JPG

У наші віконця вже почали заглядати перші промінці весняного сонця, з’явились бруньки на деревах, зацвіли квіти. Коли ж як не в цю чудову пору проводити конкурс краси? А де його проводити? Звісно ж на факультеті педагогіки та психології. На факультеті, де представниць прекрасної половини людства, нараз і не зрахувати.

Довгі приготування і нарешті настав цей день. Варто зазначити, що цього року перед учасницями конкурсу актив факультету, який власне і займався організацією конкурсу, поставив нелегкі завдання. Спочатку перед дівчатами було поставлене завдання підготувати образ «Весняної красуні» для фотосесії, потрібно було показати свою нестандартність та жіночність, адже фотосесія також оцінювалась членами журі. А оцінювали красу наших дівчат, як і годиться, виключно чоловіки.

Програму ж концерту склали: візитка – кожна претендентка повинна розповісти про себе, свої захоплення та вподобання, потім учасниці демонстрували свої таланти – співи, танці, вишивка, малювання та багато чого іншого, наші студентки багатогранні особистості. Шквал аплодисментів викликав вихід в образах, які були запропоновані активом факультету – боксери, художники, пожежники, міліціонери та ще багато незвичних амплуа довелося приміряти на себе дівчатам. Не сподіваним, в першу чергу для учасниць, був конкурс «Запитання від викладача», де потрібно було відразу дати відповідь на каверзне запитаннячко, але і тут дівчата впорались блискуче. І на останок, звісно, дефіле у вечірніх сукнях.

Довго вирішувало журі, хто ж з конкурсанток стане найдостойнішою, адже розрив в балах був незначний. Все ж вирішили та назвали переможницею. Нею стала Маргарита Горбунова – студентка 16-ї групи, першою віце міс стала студентка 19-ї групи – Алексєєнко Марина, другою – Ізмайлова Анастасія з 15-ї групи. Інші учасниці також не залишились без уваги, адже кожна отримала гідне звання: Міс талановитість, Міс фотогенічність, Міс граціозність, Міс креативність та інші. Думка глядачів повність співпала з думкою журі і приз глядацьких симпатій також дістався Маргариті. Що й говорити, конкурс вдався на славу! Усміхненими та веселими з зали виходили не тільки учасники та організатори, а й всі присутні.