pedfak_logo

Факультет педагогіки, психології та мистецтв

На факультеті педагогіки, психології та мистецтв відбулася настановча конференція з педагогічної практики

19 лютого 2022 р. на платформі Google Meet кафедрою мистецької освіти факультету педагогіки, психології та мистецтв було проведено настановчу конференцію з педагогічної практики для студентів ІІ, ІV та VI курсів спеціальності 014 Середня освіта Музичне мистецтво, Образотворче мистецтво та спеціальності 024 Хореографія.

Модератором конференції була кандидатка педагогічних наук, доцентка Колоскова Ж. В. Засідання конференції було розпочато в. о. кафедри мистецької освіти, кандидаткою педагогічних наук, доценткою Стрітьєвич Т.М., яка наголосила на змінах у проходженні педагогічної практики, зокрема, пов’язаними з виконанням завдань у змішаному форматі, необхідності студентам бути самоорганізованими протягом цього відповідального періоду та побажала натхнення і успіхів учасникам конференції.

Надалі до слова були запрошені методист з педагогічного модулю – докторка педагогічних наук, професорка  Савченко Н. С. та методист з психологічного модулю – кандидатка педагогічних наук, доцентка Ржевська-Штефан З. О., які оголосили вимоги з виконання та подання пакету документів за кожним з означених напрямків роботи, а також відповіли на запитання студентів. Також на конференції були присутні керівники педагогічної практики за усіма спеціальностями кафедри – кандидатка педагогічних наук, доцентка Назаренко М. П., кандидатка педагогічних наук, доцентка Куркіна С.В., ст. викладачка Кулініч Л.О., викладачка Мічкур С.М.

За регламентом конференції, друга її частина була присвячена детальним інструкціям студентів-музикантів щодо специфіки проходження педагогічної практики в очному та змішаному форматах, пакетів документів за модулями з фаху (освітньо-кваліфікаційні рівні «бакалавр» та «магістр») та художньої культури (освітньо-кваліфікаційний рівень «магістр»), ознайомленню зі складом мікрогруп, графіком запису відеоуроків тощо. Керівники педагогічної практики кандидатки педагогічних наук, доцентки Колоскова Ж. В. та Назаренко М.П. докладно проінструктували студентів стосовно коректного заповнення звітної документації та відповіли на усі запитання, які виникли в процесі пояснення завдань.

Кандидатка педагогічнних наук, доценткка кафедри мистецької освіти Ж. Колоскова