• вул. Шевченка, 1, м. Кропивницький
  • (0522) 32-17-18
pedfak_logo

Факультет педагогіки, психології та мистецтв

Чотиритижнева виробнича практика «Психодіагностична»

Чотиритижнева виробнича практика «Психодіагностична»

Студенти спеціальності 053 «Психологія» першого (бакалаврського) рівня вищої освіти пройшли першу чотиритижневу виробничу практику «Психодіагностична» (керівник доц. Галушко Л. Я.), де змогли у реальних умовах успішно застосувати знання, здобуті в університетських стінах.

У процесі проходження практики студенти продемонстрували вміння самостійно організовувати й планувати роботу практичного психолога-діагноста, володіння основами теоретичних і практичних знань з фундаментальних психологічних дисциплін (загальна психологія, вікова та педагогічна психологія, соціальна психологія, психодіагностика тощо). Ця практика уможливила доповнення та закріплення теоретичних знань із курсу психодіагностика, засвоєних у процесі навчальних занять. Це сприяє розвитку практичних професійних умінь та навичок, набуттю досвіду творчого підходу до розв’язання реальних завдань, пов’язаних з майбутньою сферою нашої майбутньої  професійної діяльності.

На звітній конференції відбувся обмін враженнями, аналіз проблемних ситуацій, обговорення практичних навичок, здобутих під час практики, обмін думками щодо труднощів, які виникали у процесі виробничої практики.

Отриманий досвід у справжньому робочому середовищі не лише покращив наші практичні навички, але і сприяв формуванню професійної ідентичності та визначенню напрямку подальшого розвитку у галузі психології.

 

Матеріали підготували студенти ПП 20Б: Анастасія Мазур та Карина Ганчаренко

Image

Столітні традиції якісної освіти!

Підписатись