• вул. Шевченка, 1, м. Кропивницький
  • (0522) 32-17-18
pedfak_logo

Факультет педагогіки, психології та мистецтв

Збірник доповідей Всеукраїнської студентської науково-практичної конференції «Актуальні проблеми та перспективи розвитку психології та соціальної роботи»

Кафедрою психології та соціальної роботи видано електронний збірник доповідей Всеукраїнської студентської науково-практичної конференції «Актуальні проблеми та перспективи розвитку психології та соціальної роботи». Тематика доповідей охоплює актуальні проблеми пріоритетного розвитку психології та соціальної роботи на сучасному етапі розвитку України як незалежної держави; висвітлює основні тенденції інноваційного розвитку психології та соціальної роботи, співпраці з Європейським Союзом; інтеграції вітчизняної освіти і науки у міжнародний простір.

Опубліковані доповіді представляють найбільш актуальні напрями розвитку сучасної психології та соціальної роботи, а саме:

- Теоретико-методологічні проблеми дослідження психологічних особливостей і змін особистості в умовах суспільних трансформацій.

- Теоретичні та практичні аспекти підготовки конкурентноспроможного фахівця в умовах європейської інтеграції.

- Практична психологія формування особистості на різних етапах онтогенетичного розвитку.

- Психологічні проблеми навчально-виховного процесу та педагогічної взаємодії.

- Актуальні проблеми розвитку соціальної роботи в Україні.

- Особливості організації соціально-педагогічного супроводу різних категорій населення, які потрапили в складні життєві ситуації.

- Особливості організації роботи фахівця соціальної сфери з питань соціалізації людей з інвалідністю та дітей з особливими освітніми потребами.

 Збірник студентської конференції

Інформацію підготували:
канд.психол.наук, доцент кафедри психології та соціальної роботи Міненко О.О.
та ст.лаборант кафедри психології та соціальної роботи Хасанова О.М.

Image

Столітні традиції якісної освіти!

Підписатись