• вул. Шевченка, 1, м. Кропивницький
  • (0522) 32-17-18
pedfak_logo

Факультет педагогіки, психології та мистецтв

Попередження

JFolder::files: шлях не є текою. Шлях: [ROOT]/images/stories/mages/stories/news_2023/pedfak/05/15-05-15-10

Повідомлення

There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder:
Профорієнтаційні заходи в «Ліцеї «Науковому»

Профорієнтаційні заходи в «Ліцеї «Науковому»

Протягом березня в «Ліцеї «Науковому» Міської ради міста Кропивницького» відбувалися профорієнтаційні заходи, під час яких старший викладач кафедри психології та соціальної роботи Калашникова Л.В. ознайомила  учнів 11-х класів з основними підходами щодо вибору майбутньої професії.

Профорієнтаційний захід було проведено у формі інтерактивної бесіди з елементами соціально-психологічного тренінгу, під час якого старшокласники дізналися про ефективні прийоми саморегуляції, що стануть у нагоді під час національного мультипредметного тестування. Тренінгові вправи, до яких були залучені ліцеїсти, сприяли розвиткові позитивної перспективи та  впевненості в собі.

Майбутні  абітурієнти не тільки розширили свої знання про професії, які є потрібними на сучасному етапі розвитку нашої держави, але й ознайомилися з основними особливостями вступної компанії в Україні в 2023 році.  Їх було запрошено  на навчання до Центральноукраїнського державного університету імені Володимира Винниченка.

Старшокласники дізналися про спеціальності, які вони можуть здобути під час навчання в ЦДУ імені Володимира Винниченка та про цікаве й активне студентське життя, що вирує в університеті.

{gallery}mages/stories/news_2023/pedfak/05/15-05-15-10{/gallery}

Image

Столітні традиції якісної освіти!

Підписатись