• вул. Шевченка, 1, м. Кропивницький
  • (0522) 32-17-18

V Регіональна науково-практична конференція «Актуальні проблеми соціальної роботи та психології»

Шановні колеги!

Запрошуємо взяти учать

у V Регіональній науково-практичній конференції

«Актуальні проблеми соціальної роботи та психології»

яка відбудеться 4 листопада 2021 року

на базі Центральноукраїнського державного педагогічного університету імені Володимира Винниченка

Мета конференції – обговорення актуальних запитів суспільства щодо якості надання соціальних послуг в Україні, обмін сучасними практиками роботи, розробка перспектив упровадження нових моделей освітньої підготовки фахівців соціальної роботи та психологів.

У роботі конференції передбачені такі секції:

  • Теорія та практика сучасної соціальної роботи.
  • Психологічні проблеми розвитку і формування особистості в сучасному соціокультурному просторі.

Програма конференції передбачає: пленарне засідання, роботу секцій за напрямами на факультеті педагогіки, психології та мистецтв ЦДПУ ім. В. Винниченка (В РЕЖИМІ ОНЛАЙН НА ПЛАТФОРМІ Google meet).

Заявку на участь у конференції (додаток А) надсилати на електронну адресу [email protected] з темою листа «Актуальні проблеми соціальної роботи та психології», файл з назвою: заявка_прізвище;

Початок конференції – 4 листопада 2021 року з 10:00 години.

Робоча мова конференції – українська.

Матеріали конференції будуть надруковані в збірнику наукових праць «Наукові записки. Серія: Педагогічні науки» включеного до Переліку наукових фахових видань України категорії «Б» (галузь знань: Освіта/Педагогіка), згідно з Наказом Міністерства освіти і науки України № 886 від 02.07.2020, в яких можуть публікуватися результати дисертаційних робіт на здобуття наукових ступенів доктора і кандидата наук. Збірник зареєстровано в міжнародних наукометричних базах Index Copernicus, Google Scholar, Academic Journals, Research Bible, World Cat, публікаціям присвоюється ідентифікатор цифрового об'єкта DOI.

Інформаційний лист

 

Image

Столітні традиції якісної освіти!

Підписатись