• вул. Шевченка, 1, м. Кропивницький
  • (0522) 32-17-18
pedfak_logo

Факультет педагогіки, психології та мистецтв

«Круглий стіл» на тему «Перспективи та проблеми розвитку дошкільної освіти»

«Круглий стіл» на тему «Перспективи та проблеми розвитку дошкільної освіти»

3 березня 2020 року на базі комунального закладу «Кіровоградський обласний інститут післядипломної педагогічної освіти імені Василя Сухомлинського» та в закладі дошкільної освіти № 73 «Червона квіточка» комбінованого типу Кіровоградської міської ради відбулися засідання круглого столу з проблеми «Методичні аспекти організації освітнього процесу в закладі дошкільної освіти (контроль та керівництво)» за головування завідувача кафедри дошкільної і початкової освіти Тарапаки Н. В.

На заході виступала спеціально запрошена гостя – голова Всеукраїнської громадської організації «Асоціація працівників дошкільної освіти» Ніна Володимирівна Омельяненко.

У заході взяли участь фахівці кафедри методик дошкільної та початкової освіти Жигора І. В., Демченко Ю. М., Кіндей Л. Г., Мартін А. М., Горська О. О. та доцент кафедри педагогіки дошкільної та початкової освіти Прибора Т. О.

У дружній атмосфері було обговорено наріжні проблеми організації освітнього процесу в сучасному дошкіллі та проведення моніторингу якості освіти, специфіку підвищення кваліфікації працівників, останні зміни в освітньому законодавстві у сфері дошкільної освіти; автономія закладу дошкільної освіти; оформлення документації керівником ЗДО (установчі, організаційні і кадрові документи), окреслено шляхи взаємодії фахівців дошкільних закладів та викладачів ЦДПУ імені Володимира Винниченка, які стали членкинями «Асоціації працівників дошкільної освіти» та забезпечують підготовку майбутніх вихователів закладів дошкільної освіти.

Інформацію надали викладачі,
що стали членкинями
«Асоціації працівників дошкільної освіти»

Image

Столітні традиції якісної освіти!

Підписатись