• вул. Шевченка, 1, м. Кропивницький
  • (0522) 32-17-18
pedfak_logo

Факультет педагогіки, психології та мистецтв

У творчий політ

Кафедра образотворчого мистецтва та дизайну, 23 березня у м. Олександрія, в галереї VACH ART відкрила виставку дипломних творчих робіт. На виставці представлені роботи 17 випускників з 2006 року.

Отримавши кваліфікацію «вчитель образотворчого мистецтва» випускники ЦДПУ ім.В.Винниченка, після закінчення ВУЗу реалізували себе як художники, дизайнери, майстри, педагоги, власники власних art-студій, не лише в м. Кропивницькому… Так, автор роботи «Материнська любов» Коваль В. – Член спілки   художників України, має власну художню студію. Войтович А. (роботи «У саду», «Хитрість») – дизайнер, декоратор, художник. Максим Береза автор роботи «Дівчина з яблуком» реалізує власну творчу майстерність, як скульптор малих форм у США. Дворський А. («Творення всесвіту») – дизайнер ювелірних прикрас. Авторка роботи «Собор» Плітіна А. викладає образотворче мистецтво у Китаї. І нехай вибачать всі наші випускники яких ми не згадали, проте кафедра образотворчого мистецтва та дизайну пишається всіма Вами!

Відпускаючи Вас у творчий політ ми впевнені, що він вдалий та успішний!!! А на згадку й перші творчі кроки, у нас залишаються ваші дипломні, кваліфікаційні роботи які є натхненням, стимулом та прикладом для теперішніх абітурієнтів та студентів.

Кафедра образотворчого мистецтва та дизайну

 

Інформацію надано мистецьким факультетом
Image

Столітні традиції якісної освіти!

Підписатись