pedfak_logo

Факультет педагогіки, психології та мистецтв

Сторінка образотворчого відділення в Інстаграм https://www.instagram.com/art_faculty_krop/

Сторінка образотворчого відділення в Фейсбук https://www.facebook.com/Arteducationkrop/


 

Виставка друкованої графіки «Відбитки творчості»

В художньо-меморіальному музеї О.О. Осмьоркіна з 27 лютого по 1 березня 2024 року проходила виставка друкованої графіки «Відбитки творчості» студентів кафедри мистецької освіти ЦДУ ім. В.Винниченка.

Професор Единбурзького університету Н.Осборн прочитав лекцію на кафедрі мистецької освіти

На кафедрі мистецької освіти 18-20 лютого 2024 року відбулася чергова планова зустріч з професором Найджелом Осборном. Лекції відбуваються з початку навчального року на основі угоди між ЦДУ ім. В. Винниченка та ГО «Арт-ДОТ».

Профорієнтація кафедри мистецької освіти

Гарні справи добре розпочинати в позитивно заряджені дні, 25 грудня – святковий і саме такий. В цей день відбулася низка зустрічей представника кафедри мистецької освіти ЦДУ імені Володимира Винниченка в Мар’янівській громаді з питань профорієнтаційної діяльності та співпраці університету й громади. Викладачка кафедри мистецької освіти Центральноукраїнського державного університету імені Володимира Винниченка Гусєва Любов Григорівна, мала розмову з очільником Мар’янівської громади Флорею Андрієм Володимировичем та нагоду виступити на нараді громади з пропозицією від кафедри й університету щодо співпраці та залучення дітей і молоді до університетського життя.

Вчитель образотвоторчого мистецтва потрібен Україні

В межах проведення обласного (першого) туру всеукраїнського конкурсу «Учитель року - 2024» 19 грудня 2023 року відбулося обговорення ОП Середня освіта (Образотворче мистецтво). Провідні спеціалісти, вчителі образотворчого мистецтва Кіровоградщини обговорили нагальні питання з навчання образотворчого мистецтва в сучасних умовах та особливості підготовки майбутніх вчителів образотворчого мистецтва.

Ми в розпалі зимової сесії

Попри військовий стан студенти мистецьких спеціальностей 023 Образотворче мистецтво, декоративне мистецтво, реставрація і 014 Середня освіта (Образотворче мистецтво) підбивають підсумки семестру, демонструючи на кафедральних переглядах дисциплін образотворчого циклу власні творчі роботи та захищаючи курсові роботи з фаху.