pedfak_logo

Факультет педагогіки, психології та мистецтв

Новини та події музичного відділення на сторінці Facebook https://www.facebook.com/groups/171957950084135/

 

Профорієнтаційна зустріч з учнями випускних класів Аджамського ліцею

Профорієнтаційна робота традиційно займає важливе місце в діяльності кафедри мистецької освіти Центральноукраїнського державного університету імені Володимира Винниченка.

Викладачі музичного відділення кафедри мистецької освіти провели профорієнтаційну зустріч з учнями випускних класів

 Викладачі музичного відділення кафедри мистецької освіти, зокрема народний артист України, доцент Дьомін Сергій та кандидат педагогічних наук, доцент Назаренко Марина, разом зі студентами Кирилом Царенком та Миколою Заставнюком 23 лютого провели профорієнтаційну зустріч з учнями випускних класів Первозванівського ліцею та Бережинського ліцею «Лідер» Первозванівської сільської ради Кропивницького району Кіровоградської області.

Професор Единбурзького університету Н.Осборн прочитав лекцію на кафедрі мистецької освіти

На кафедрі мистецької освіти 18-20 лютого 2024 року відбулася чергова планова зустріч з професором Найджелом Осборном. Лекції відбуваються з початку навчального року на основі угоди між ЦДУ ім. В. Винниченка та ГО «Арт-ДОТ».

Музикотерапія як складова арт-комунікаційної взаємодії майбутніх вчителів музичного мистецтва у практичній професійній діяльності

Студенти й викладачі музичного  відділення кафедри мистецької освіти прийняли участь у потужному дводенному семінарі з використання музикотерапії у роботі з дітьми з особливими освітніми потребами, що відбувався у рамках міжнародного проєкту "Art therapy force",  в якому здійснюється співпраця з професором Единбурського університету Н. Осборном (Шотландія) за програмою «Мистецтво та комунікації», спрямованою на підготовку вчителів музичного мистецтва до застосування арт-комунікацій у майбутній професійній діяльності.

Професор кафедри мистецької освіти прийняла участь в обговоренні ОНП одеського університету

Професорка кафедри мистецької освіти Алла Растригіна 30 лютого 2024 р. виступила в якості стейкхолдера на заключному обговоренні  експертами НАЗЯВО освітньо-наукової програми «Мистецька педагогіка вищої освіти» кафедри музичного мистецтва та хореографії Південноукраїнського національного педагогічного університету ім. К.Д. Ушинського.