• вул. Шевченка, 1, м. Кропивницький
  • (0522) 32-17-18
pedfak_logo

Факультет педагогіки, психології та мистецтв

Виставка робіт студентів ЦДПУ: «ГРАНІ ТВОРЧОСТІ»

Виставка робіт студентів ЦДПУ: «ГРАНІ ТВОРЧОСТІ»

15 березня 2019 року в художньо-меморіальному музеї О.О. Осмьоркіна в рамках мистецького проекту серії художніх виставок «Нова генерація», кафедра образотворчого мистецтва та дизайну ЦДПУ ім. В.Винниченка презентувала виставку творчих робіт студентів ІІ, ІІІ курсів. Роботи, представлені на виставці, виконано у різних техніках і жанрах образотворчого мистецтва: живопис, графіка, паперопластика, композиційне формоутворення.

Цікаві та безпосередні роботи початківців саме у творчому напрямку, вони наповнені безпосередністю, щирістю й інколи наївністю у подачі власних відчуттів, емоцій, переживань та хвилювань. Роботи було створено у різні роки починаючи з 2017 по 2019 включно, однак їх об’єднує спільне прагнення до самовираження, самоусвідомлення і першої спроби, саме, втілення у творчості.

Під керівництвом кураторів виставки: к.п.н., ст. викладача ЦДПУ ім.В.Винниченка – Малежик Юлії Миколаївни та викладача ЦДПУ ім.В.Винниченка – Гусєвої Любов Григорівни студенти кафедри образотворчого мистецтва та дизайну, мали можливість представити грані свого таланту й подати його на розгляд більш широкої аудиторії.

Виставка експонуватиметься в залах художньо-меморіального музею ім.О.О.Осмьоркіна до 15 квітня 2019 року. Запрошуємо всіх бажаючих переглянути та надихнутись на нові творчі пошуки у світі мистецтва. Нам цікаво буде знати вашу думку та критику.

Інформацію підготували:

Малежик Ю. М. – к.п.н., старший викладач кафедри образотворчого мистецтва та дизайну;

Гусєва Л. Г. – викладач кафедри образотворчого мистецтва та дизайну.

Інформацію надано мистецьким факультетом
Image

Столітні традиції якісної освіти!

Підписатись