• вул. Шевченка, 1, м. Кропивницький
  • (0522) 32-17-18

ПРОБЛЕМИ ВПРОВАДЖЕННЯ БІЛІНГВАЛЬНОГО ПІДХОДУ В ОСВІТНІЙ ПРОЦЕС З ФІЗИКИ В СТАРШІЙ ШКОЛІ

Комунальний заклад «НВО № 35 «Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів» позашкільний центр Кіровоградської міської ради Кіровоградської області»

Центральноукраїнський державний педагогічний університет імені Володимира Винниченка

Вергун Ігор, Трифонова Олена

Останнє десятиліття характеризується стрімким розвитком електроніки, засобів управління, робототехніки, систем зв’язку, побудованих на основі програмованої елементної бази. Прискорене запровадження у всі сфери людської діяльності науково-технічного прогресу, поступальний рух до формування суспільства знань та техногенно-інформаційного суспільства, інтенсивний розвиток інформаційно-комунікаційних та хмарних технологій, євроінтеграційні процеси ставлять перед системою освіти України адекватні завдання та вимоги щодо створення в Україні загальноєвропейського освітнього простору посилили вимоги до знань іноземної (європейської) мови. Сьогоднішня потреба у знаннях іноземних мов громадянами спонукала до пошуку нових підходів до іншомовного навчання та актуалізації тих форм і методів, які використовуються у системі освіти України.

Детальніше

 

Коментарі   

# Небога Юлія 15.11.2018, 17:49
Небога Юлія. Дана стаття є дуже актуальною, тому що білінгвальне навчання дає можливість учням по новому пізнати світ і також таке навчання дає змогу ефективно підготувати майбутніх професіоналів будь-якої галузі.
# Мітяй Владислав 15.11.2018, 01:44
Мітяй Владислав В'ячеславович. Впровадження білінгвального підходу в освітній процес є досить необхідною складовою освітнього процесу, але для впровадження цього методу, учні повинні володіти англійською мовою, а це свідчить про те, що тоді треба посилювати вивчення англійської мови у школах.
Image

Столітні традиції якісної освіти!

Підписатись