• вул. Шевченка, 1, м. Кропивницький
  • (0522) 32-17-18

ВИКОРИСТАННЯ ЕЛЕКТРОННОГО НАВЧАЛЬНОГО КУРСУ ЯК ЗАСОБУ ДОПОВНЕННЯ РЕАЛЬНОСТІ У ПРОЦЕСІ ПІДГОТОВКИ МАЙБУТНІХ УЧИТЕЛІВ ФІЗИКИ

УДК 378.011.3-051:53:004

СТЕЦИК Сергій Павлович

канд. пед. наук.,

доцент кафедри теорії та методики навчання фізики і астрономії

Національний педагогічний університет імені М. П. Драгоманова

ORCID ID 0000-0002-5668-6182

e-mail: [email protected]

Постановка та обґрунтування актуальності проблеми. Підготовка майбутніх учителів покладається на систему вищої педагогічної освіти. Структура вищої освіти в Україні передбачає приведення її змісту у відповідність до європейських стандартів. При побудові освітнього процесу має місце зменшення аудиторних занять і збільшення самостійної та індивідуальної роботи студентів. Виникають суперечності, пов’язані із непристосованістю традиційного навчання до перелічених нововведень в освітній процес ЗВО. Зазначені суперечності визначають стратегію розвитку системи освіти та засоби її реалізації та зумовлюють актуальність теми дослідження. Актуальними стають процеси створення, супроводу та ефективного використання комплексу дидактичних засобів навчання, зокрема електронних навчальних курсів.

Детальніше

Коментарі   

# Вікторія Шапран 22.04.2019, 15:26
Тема є дійсно досить цікава. І вона є актуальною не тільки для фізики, а загалом жля всієї системи природничої освіти.Сучасні учні потребують більш візуалізований виклад матеріалу. Звичайно, це і активізує їх більш глибше пізнання довкілля в цілому.
# Наталія 19.04.2019, 11:59
Електронний навчальний курс з використанням Coogle Classrrom у навчанні і студентів, і учнів спростить та закріпить здобуті знання під час живого спілкування.
Image

Столітні традиції якісної освіти!

Підписатись