• вул. Шевченка, 1, м. Кропивницький
  • (0522) 32-17-18

ФІЗИКА – НАУКА ДЛЯ МАЙБУТНЬОГО

УДК 53.001

Богдан СУСЬ (м. Київ)

Стаття присвячена суперечливим питанням фізики. В статті розкрито перспективи подальших досліджень у галузі фізики та проаналізовані традиційні фундаментальні проблеми фізики.

Ключові слова: фізика, перспективи розвитку фізики, фундаментальні проблеми фізики.

Статья посвящена спорным вопросам физики. В статье раскрыто перспективы дальнейших исследований в области физики и проанализированы традиционные фундаментальные проблемы физики.

Ключевые слова: физика, перспективы развития физики, фундаментальные проблемы физики.

The article is devoted controversial physics. In the article the prospects for further research in physics and analyzed fundamental problems of traditional physics.

Keywords: physics, physics development prospects, fundamental problems of physics.

Детальніше

Коментарі   

# студенти 32 групи 19.10.2015, 08:44
детально і декілька разів прочитали статтю. Цікаво і суперечливо. Ми привикли до дещо іншого розуміння понять хвиля і корпускула, а тут новий підхід. Потрібно ще аналізувати, але те що є щось нове, то це добре.
# Наталія 15.10.2015, 16:39
Дійсно, сучасні фундаментальні проблеми фізики завжди викликають пізнавальний інтерес тих, хто навчається. І те, що ми можемо презентувати у навчальних курсах завжди залишається у межах лише модельних уявлень про фізичну систему, явище або процес у фізичній системі та у межах існуючих теоретичних схем, в яких ми і намагаємось пояснити той складний світ, що навколо нас. Висвітлення фундаментальних проблем фізики має як світоглядне значення, так і забезпечувати реалізацію формувальних, розвивальних і інші навчальних цілей на засадах традиційних і сучасних технологій навчання.
# Наталія Донець 15.10.2015, 15:03
Ми підтримуємо думку автора, що фізика є запорукою розвитку у майбутньому і дослідження її проблем сприяє формуванню наукового світогляду.
# Віта 15.10.2015, 14:31
Стаття присвячена проблематичній темі визначення корпускулярних і хвильових властивостей речовини поля і є досить дискусійною.Але на початку XX ст. дискусійною була і квантова механіка,і хвилі де Бролля і інше.Тому такі ідеї треба підтримувати і розвивати.
Image

Столітні традиції якісної освіти!

Підписатись